Tehtiin viime viikolla Aino-Maijan kanssa sushia meill�. Aivan parasta, helppoa ja nopeaa on tehd� maki-rullia. K�ytettiin t�ll� kertaa ainoastaan kalaa, kurkkua, riisi�, wasabia, soijaa ja tietenkin noria(merilev��). Valmistamiseen tarvitset kattilan jossa keit�t aluksi riisin. Annat riisin j��hty� n. puoli tuntia kannen alla keitt�misen j�lkeen. Sushiin k�ytet��n yleens� erillist� sushi-riisi�. Riisin j��htyess� voit pilkkoa sushin sis��n haluamasi t�ytteet. Tarvitset bambu-maton tai jonkin t�t� korvaavan alustan rullaamista varten. Ensimm�iseksi laitat norin maton p��lle, levit�t riisin siihen ja lis�� t�ytteet. Rullaa ja leikkaa. Leikatessa kannattaa kastella veist� v�lill� ettei veitsi tartu kiinni sushiin ja tee rumaa j�lke�.
Oisko teill� jotain kysytt�v�� tai haluaisitteko ett� teen kunnon tutorialin sushin tekemisest� + hieman monipuolisempaa? T�ll� kert�� t�m� oli vain tarkoituksena nopeaksi v�lipalaksi.
No comments:
Post a Comment